Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Holland In Da Hood - Soundboard IPA 2.0Holland In Da Hood - Soundboard IPA 2.0

Holland In Da Hood - Soundboard IPA 2.0
Description
"Holland In Da Hood Soundboard" - bevat de meest hilarische uitspraken, ruim 300 ondertussen van de verschillende deelnemers! Luister mee hoe G-Low, MC Biggah, Otie en Jimsky het maken in da Hood. Volg ook HIDH_APP op Twitter voor meer informatie over de app!

Te gek natuurlijk om de leukste momenten uit de tv show nog eens te beleven. Ook altijd leuk om op deze manier op maandag bij de koffieautomaat de aflevering nog eens door te nemen.

Er zullen per aflevering updates komen met nieuwe geluiden. Mochten er geluiden zijn die ontbreken laat het weten in een beoordeling en we zullen ze proberen toe te voegen!

De in deze App gebruikte afbeeldingen en geluiden zijn eigendom van Eyeworks, RTL Nederland. Materialen zijn enkel gebruikt om het doel van de applicatie te dienen.

--REVIEWS-- Let er op bij de reviews dat het geluid uit de serie komt, en het dus soms lastig is achtergrond geluiden weg te krijgen. Ze zijn er zo goed mogelijk uit gehaald.

Ook is het voor mij een motivatie om door te gaan met updaten, als ik veel positieve reviews zie staan!

Let op bij elke update kan er opnieuw een review gegeven worden! Thanks...
What's new in Version 2.0
Meer dan 220 nieuwe uitspraken toegevoegd, zodat het totaal boven de 300 uitspraken komt!! Veruit de meeste uitspraken zijn dus in deze app te vinden. Alle 8 deelnemers hebben ook een eigen pagina met hun uitspraken...

Aflevering 1, 2 en 3 zitten al in de app verwerkt!! En ook de Themesong van Holland In Da Hood kon niet ontbreken!

IPA size 18.5 MB
ANGUAGES: English
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.0 or later


Download here:

0 comments:

Post a Comment